Càpsules Formatives 

La por i la confiança

Amb aquest mòdul el meu repte, és acompanyar en un procés que ens permeti ampliar la nostra mirada de la realitat, descobrint les creences que la limiten, les experiències del passat que la condicionen i les pors que la frenen. Es tracta d'un aquest procés de recerca d'un nou equilibri entre dos forces molt poderoses, tant per a impulsar-nos com per a frenar totes les nostres capacitats: La POR versus la CONFIANÇA.

9,00 €

La gelosia i el despreniment

El despreniment emocional no és bondadós, ni despietat, simplement ens ajuda a veure les situacions de manera realista i objectivament, fent possibles decisions més lliures i intel·ligents. Les accions que proposo seran molt útils per reflexionar i treballar aquestes emocions i processos.

9,00 €

La indiferència i la compassió

La compassió és una emoció que ens ajuda a comprendre i compartir el patiment dels altres. No obstant això, moltes vegades no sabem a què es refereix aquest terme o quines implicacions té per a la persona.  A més, podem arribar a confondre-ho amb la pena, l'empatia o la caritat, reduint la riquesa d'aquest terme.  Amb aquest mòdul podràs resoldre els teus dubtes i descobrir les múltiples dimensions d'aquest sentiment.

9,00 €

L´odi i l´estima

Amor és un concepte positiu, relatiu a l'afinitat entre éssers vius, basat amb l'afecte, bondat o compassió d'uns cap a altres. L'odi és un sentiment negatiu, de profunda antipatia, disgust, aversió, enemistat o repulsió cap a una persona, cosa o fenomen. Totes les persones estimem i també odiem. És una condició humana innata.  La humanitat avança o retrocedeix per amor. La humanitat avança i retrocedeix per odi. L'avenç i el retrocés venen donats pel que s'estima i el que s'odia. I no només tenen un efecte en l'objecte del nostre amor o odi, sinó també en nosaltres mateixos. Ambdós sentiments són transformadors i hem de saber triar bé des d'on volem viure'ls, perquè ens condicionaran en el que fem i som. Amb aquest mòdul adquiriràs les eines i recursos per avançar cap allà on tu trïis.

9,00 €

La culpa i la responsabilitat

La culpa és una emoció complexa que tots coneixem i amb la qual moltes persones conviuen diàriament. A més d'una emoció, la culpa és una acció que exercim contra nosaltres mateixos: ens infligeix dolor però no ens responsabilitza. En aquest mòdul ens aproximem a la culpa per confrontar-la amb la seva forma sana: la responsabilitat.

9,00 €

L´enveja i la generositat

L'enveja és una mala mirada: una mirada rancorosa, tòxica i plena de verí. És relacional i relativa, necessita els altres per existir. Si estem tacats per l'enveja, allò que tenim o allò que som es mesura a partir del valor de l'altre i, com més a prop som d'allò que envegem, més forta es torna la pulsió.  aquest sentiment ens fa dependents i pot condicionar els nostres actes fins a fer-nos esclaus d'un setiment molt tòxic. En aquest mòdul aprendrem com treballar l'enveja per tal de poder-la transformar en un sentiment més abundant i plaent: la generositat. Perquè compartir és guanyar.

9,00 €

L´ansietat i la tendresa

L'ansietat és una emoció normal i bàsica que s'experimenta davant situacions noves, intenses i amenaçadores. Aquesta reacció té un caràcter adaptatiu mentre el cos sent que existeix un perill que constitueix una amenaça real.  La tendresa ens donarà l´escut per fer-hi front . Vols conèixer les eines per aconseguir-ho?

9,00 €

La tristesa i l´alegria

Si preguntem al nostre voltant "què esculls la tristesa o l'alegria?" podem esperar que una gran majoria respongui a l'instant que prefereix l'alegria, no és així?  Avui en dia hi ha centenars de llibres i articles sobre com aconseguir ser feliços. No ens enganyem, tots vivim moments de tristesa i no hem de sentir-nos culpables per això, amb aquest mòdul coneixeràs aquestes dues emocions i aprendràs el valor i els valors de conviure amb elles.

9,00 €

Curs de gestió emocional

Gestió Emocional La finalitat d'aquest curs és invitar a la reflexio i proporcionar unes eines senzilles i eficaces per promoure una millor gestió emocional. Curs de 40h Modalitat: e-learning Import: 150 euros Matrícula: Oberta Duració del curs: 20 setmanes Dates: Escull tu la teva data d'inici, i forma't al teu ritme! Curs en castellà. Consultes i més informació: holacercles@gmail.com

120,00 €