Sóc Ivet Martinez . Coach i educador emocional. Em dedico a les habilitats de coaching, mediació i competències emocionals per a centres educatius i altres organitzacions i a l'acompanyament de persones i equips per a què assoleixin els seus objectius. 

Ofereixo un plantejament nou, creatiu i revolucionari en educació emocional, que treballa al mateix temps aspectes educatius emocionals i mediambientals; que aposta per formar un nou model de persona: la persona emocionalment ecològica.

M'he format a l'Institut Català de Programació Neurolingüística i sóc màster en Hipnosi Ericksoniana amb PNL i coaching . Actualment estic seguint cursant formacions en el camp de l'ecologia emocional.

El meu propòsit és fomentar un major equilibri emocional de les persones que participen en els diferents ecosistemes socials: família, educació, salut i organitzacions perquè, millorant el benestar de les persones, millori el clima emocional global de l'ecosistema. 


Aquest és el meu objectiu, ajudar i acompanyar emocionalment , ja que quan millora la persona tot el que l'envolta evoluciona.