Curs de gestió emocional

Gestió Emocional

La finalitat d'aquest curs és invitar a la reflexio i proporcionar unes eines senzilles i eficaces per promoure una millor gestió emocional.

  • Curs de 40h
  • Modalitat: e-learning
  • Import: 150 euros
  • Matrícula: Oberta
  • Duració del curs: 20 setmanes
  • Dates: Escull tu la teva data d'inici, i forma't al teu ritme!
  • Curs en castellà.

Consultes i més informació: holacercles@gmail.com

120,00 €

Vols més informació?

Descripció

El curs va focalitzat cap a la presa de consciència, estimulació de capacitats i desenvolupament de recursos personals, adquisició d'eines i millores en la qualitat de vida personal i professional, encoratjant el desenvolupament de recursos cap a canvis constructius i saludables, autorealització i cooperació. S'aposta pel canvi d'un paradigma social de "control extern" (on som víctimes de com reaccionem, sentim, emmalaltim, ens relacionem i veiem el món) sentint-nos impotents, cap a un "control intern" on adquirim consciència, recursos i habilitats per canalitzar emocions i prendre les regnes dels processos interns que intervindran en millores substancials en la qualitat de vida, relacions humanes i consecució d'objectius i somnis.

Quin es l´objectiu?

L'objectiu principal és aprendre l'art de gestionar ecològicament les emocions i canalitzar l'energia que aquestes comporten de manera creativa i amorosa amb la finalitat de millorar-nos com a persones, augmentar la qualitat de les nostres relacions i respectar i cuidar el nostre món.

Les emocions tenen, entre d'altres funcions, la missió d'aportar-nos dades valuoses per a prendre millors decisions en la nostra vida; un fet cada vegada més necessari en aquest món cada vegada més complex. Cal prestar molta atenció i cuidar-les, ja que la seva gestió desadaptativa és la causant de molt patiment evitable i insatisfacció.


Dedicació

Amb aquest curs de 40 hores et presentem 8 hàbitats emocionals formats per 16 afectes i / o valors, la seva gestió adaptativa i diferents eines per treballar-los.

El curs consta de 8 unitats didàctiques i 8 activitats d'aprenentatge per a la seva avaluació que es treballen quinzenalment. És un curs totalment flexible pel que fa als horaris, els lliuraments i el ritme de el curs. Amb ell pretenem conciliar fàcilment la vida laboral i familiar.

A qui va dirigit?

Per a aquelles persones i professionals que desitgin aprofundir en el camp emocional i adquirir eines per a una gestió adaptativa dels diferents afectes que es tracten. 

La finalitat de l'aprenentatge és convidar a la reflexió i proporcionar unes eines senzilles i eficaces per promoure una millor gestió emocional que ens porti a una acció creativa.

Funcionament

Amb cada unitat didàctica es lliura una activitat d'aprenentatge, els lliuraments de les quals serveixen per avaluar el curs.

No avaluem quantitativament les activitats, ja que en tot moment tractem amb continguts subjectius i criteris qualitatius.

Per obtenir el certificat de superació del curs cal haver lliurat totes les activitats i un escàner emocional final.


Comencem!!

Un cop realitzat el pagament i formalitzada la matrícula, rebreu un mail de benvinguda amb les instruccions necessàries fins a l'inici de curs.

I ja pots començar el curs de gestió emocional! T'hi acompanyarem fins al final!