Desequilibri familiar o separació

19.09.2020


Li ho va recomanar una bona amiga que va fer algunes sessions després del seu divorci. Amb aquesta confiança, s'ha atrevit a fer el pas i ara està vivint un procés molt bonic de creixement i empoderament, acompanyada de l´Ivet que l'ajuda a fer els passos pel canvi, a plantejar-se les coses d'una altra manera, i a reconèixer la seva pròpia vàlua.
Ha començat a mirar-se amb amor i respecte, a estimar-se amb virtuts i defectes, a no responsabilitzar-se de tot i de tots, i a expressar més clarament les seves necessitats. Ara comença a posar límits a les demandes dels altres i fa coses pel seu propi plaer.

Ha après que ningú li donarà l'amor i el respecte que ella no es doni primer a sí mateixa, i encara que sap que queda camí en aquest procés d'empoderament, se sent contenta perquè sap que dins seu té la fortalesa per caminar la seva vida, i que mereix ser mirada i estimada pel que ella és. S'ha recuperat a si mateixa, i poc a poc va desembolicant el regal que és.

CONNECTEM AMB NOSALTRES DE VERITAT

Junts afrontarem les cinc etapes d´aquesta roptura, t´acompanyaré amb tot el procediment i les dificultats que això comporta ,  en el cas dels infants realitzarem un procés sa per tal de portar-ho el millor possible i ajudar a fluir les emocions de una manera natural i més ecologica per ser menys dolorosa possible.