Superar la tristesa i la soledat 

13.09.2020

Em sento molt sola, estic trista! Sols tinc ganes de plorar, m´he equivocat!!

La tristesa és una de les emocions bàsiques de l'ésser humà. És universal, pot aparèixer per múltiples causes i només acompanyar-nos durant períodes variables al llarg de la nostra vida. Encara que, si en tenim sovint o per llargs períodes de temps, la recomanació és acudir a un professional, a Cercles et donarem les eines pet gestionar-la fins que desaparegui.

Necessito un canvi a la meva vida , deixar de sentir-me trista i somriure, deixar de sentir-me sola i enfortir-me .

Totes estem o ens sentim d'alguna manera o en algun moment soles. No importa si tens sis-cents seguidors a les xarxes, si et passes la major part dels dies encadenant vídeotrucades, si la mascota et ve a llepar la cara de bon matí o si entre la parella i els nens, tens problemes per trobar un moment per respirar. Ningú és lliure de ser en algun moment del dia dolorosament conscient del buit.

De què escapo quan no suporto estar sola?

La soledat és un estat que sempre està amb nosaltres però que normalment cobrim amb un miler d'activitats, distraccions, estímuls, relacions... tot el que faci falta per no parar i haver de sentir-me, escapo de mi mateixa quan evito estar o sentir la soledat.

Si et sents trista, és que el teu cos t'està avisant que alguna cosa a la teva vida no va bé. La relació entre baixa autoestima i tristesa està demostrada.

A Cercles t´acompanyem amb  el secret perquè puguis sortir d'aquesta situació