Assolir Objectius

21.09.2020

Tenir objectius per perseguir en el dia a dia és el que ens fa moure. Fixar-nos metes i lluitar per elles està íntimament relacionat amb el benestar i la salut mental. De fet, un dels principals motius o símptomes en una depressió és la pèrdua d'il·lusió i interès per objectius vitals. En altres paraules, establir metes ens ajuda a estar bé. Perquè si no tenim objectius en la vida, podem passar per una etapa de crisi existencial.

Però els objectius són importants no solament per al nostre benestar emocional i desenvolupament personal, sinó que fixar objectius contribueix positivament a altres àrees de la nostra vida, com el rendiment esportiu o laboral. Això permet controlar aspectes psicològics importants com l'atenció, l'autoconfiança o a la motivació, que són tan importants per poder rendir a un nivell òptim.


Agafa un paper ara mateix: quan estiguis llegint aquestes línies i escriu el que vols aconseguir en els propers mesos, i especifica com ho faràs per aconseguir-ho, és a dir un pla amb etapes: com si anessis a córrer el tour de França i comencessis escrivint com faràs la primera etapa, després la segona, etc

Amb l´ajuda de la PNL i altres eines , a Cercles  t'ajudarem a fer realitat aquest somnis.