Apendre a Meditar 

08.09.2020

Podem aprendre a ser més conscients de com ens movem, com ens sentim (tant físicament com emocionalment), i com responem o reaccionem davant cada moment de la vida.

Aquesta qualitat de consciència és la base de tota vida creativa, ja que ens permet ser honestes, pragmàtiques, despertes, valentes, i viure amb un sentit profund d'iniciativa. 

Ideal per reduir dràsticament l'estrès i per fer una aturada per agafar consciència d'on som i què volem. Aprendrem les principals tècniques de la respiració dirigit a la reducció de l'estrès, ens introduirem en la meditació (basant-nos en la tradició mil·lenària del zen) i explorarem les possibilitats de la programació neurolingüística (PNL) en la reprogramació mental i l'augment de la consciència.



L'atenció plena és una pràctica en la qual prenem consciència de les diferents facetes de la nostra experiència del moment present. Aprendrem a ser més conscients: de com ens movem, com ens sentim (tant físicament com emocionalment), i com responem o reaccionem davant cada moment de la vida. 

Si necessites apendre a fer un "kit-kat" a la teva ment , si el que vols es agafar aire nou i agafar una nova empenta a la vida , vine a Cercles i ho farem possible.