Sembrem l´Autoestima

24.09.2020

Al llarg de la vida i especialment en l'adolescència, la nostra autoestima canvia tenint diverses fluctuacions (moments de major i moments de menor). Així mateix, l'autoestima no és un constructe global sinó que es pot dividir en funció de les diferents àrees de la vida de cada persona. 

"No podré fer-ho, a mi s'em donen fatal les matemàtiques"... "No tinc sort en les relacions, sempre em fixo en qui no dec"... "L'entrenador no em deixarà intentar-ho, mai he encistellat una cistella "...

Amb el programa sis llavors per l´autoestima , aconseguiras a gaudir més de la vida perquè fa que la vivim amb major seguretat i benestar. És la columna vertebral de la nostra vida i és imprescindible per sentir-nos a gust amb la nostra forma de ser i d'estar, aconseguir els nostre objectius i mantenir les relacions sanes i constructives amb els altres. 


Hi ha alguna cosa que fa que no m´ho cregui...

A vegades la cosa no és tant fàcil. Hi han ferides del passat que no ens deixen creure que tenim valor.

Aquestes ferides poden ser un estil educacional desqualificador, l'haver-nos sentit abandonats, un fet que ens va invalidar molt, ... Hi va haver alguna cosa que em va donar la creença de que no valia.

Per RE-aprendre que SÍ que VALC, i així millorar l'autoestima, és necessari per sanar aquestes ferides. Si no ens dominen aquest pensament i creeences, perquè aquesta informació negativa està circulant en les nostres xarxes neuronals, s'activa amb molta facilitta i invalida els nostres reptes.

Si no pots sola o vols saber més com millorar l'autoestima, a Cercles et podem ajudar.